Dakrenovatie

Afhankelijk van de gekozen constructie is dakrenovatie of vervanging een van die ingrijpende onderhoudswerken die menig VvE wakker houdt. Wacht je tot er steeds meer mankementen komen, blijf je oplappen of pak je het dak in een keer, groots aan? En wat zijn dan de financiële effecten?

Bij dakrenovatie of vervanging is het niet verstandig puur financieel gedreven beslissingen te nemen. Daarvoor is een goed dak te belangrijk. Daarbij komt dat renovatie of vervanging tevens het moment is om te kijken naar energieverlies. Een nieuw dak kan met de juiste maatregelen veel besparingen opleveren. Een spaarpotje voor de toekomst maar op het moment van vervanging of renovatie vaak wel wat duurder.

Onze vastgoed specialisten zien een dak dus meer dan alleen een bescherming tegen de elementen. Bij de vraag welke uitvoering er gekozen moet worden, kunnen wij alle aspecten meewegen om zo uw VvE leden tot een weloverwogen beslissing te laten komen.

Natuurlijk kunnen wij alleen bij uw dakrenovatie onze diensten aanbieden. Maar waarom niet dit moment kiezen om een totaal beeld te krijgen over de renovatie en onderhoudsopgave? Vaak is het clusteren van werkzaamheden efficiënt en geeft het slechts een korte periode van overlast voor uw leden.