Bouwadvies en begeleiding.

Aan u de keus, schakelt u onze expertise in als de nood aan de man is, of bekijken we uw plannen vooraf en regelen we de bouw-begeleiding? We doen beide goed en graag!

Bouwadvies.

Uw VvE heeft verbouwd, gerenoveerd of zit daar nog midden in en er ontstaan technische problemen. Wie kunt u dan om raad vragen? Een bouwkundig onafhankelijk deskundige van VvE Beheer & Onderhoud. De vakman die verstand van zaken heeft en als onbevooroordeelde deskundige uw VvE de weg kan wijzen naar een goede bouwkundige afwikkeling.

Kijken op locatie.

Vooral als u midden in de verbouwing of renovatie zit, is snel handelen belangrijk. Wij zijn in staat om een eerste bevinding op locatie in te plannen en binnen enkele dagen een bondig memo van bevindingen te presenteren. Daarmee kunt u als VvE gefundeerde vervolg stappen nemen. Meldt uw problemen vandaag nog en we nemen direct contact met u op.

Bouwbegeleiding.

Veel VvE’s maken gebruik van een professionele VvE-beheerder, maar niet elke beheerder is een bouwkundige. Bouwoffertes aanvragen, beoordelen, toetsen op effect en resultaat (vooral bij verduurzaming) is een vak apart.

Neem een bouwkundige in de arm.

Bij grote verbouwingen, renovaties, verduurzaming of energiebesparende maatregelen is het gehele proces van afstemmen, plannen, aanbesteden en uitvoeren, ingewikkeld. Dat begint al bij de start; welke werkzaamheden dragen het meeste bij aan het gewenste eindresultaat? Hoe kun je dat berekenen en voor welke technieken kies je dan? Daarna begint het opvragen van offertes en het afwegen van de aanbiedingen.

Bij bijna alle afwegingen is een gedegen kennis van techniek, materialen, samenhang van effecten van groot belang. En dan moet er nog worden gepland en uitgevoerd. Kortom een ingewikkeld en langdurig proces waarin op verschillende momenten zo het ene en ander fout kan lopen. Beperk die foutkansen door het inschakelen van een bouwkundige van VvE Beheer & Onderhoud. Vraag hier informatie hierover.

Hoe eerder hoe beter.

Vroeg in het proces een bouwkundige inschakelen is verstandig. Eigenlijk al bij de eerste plannen. Hij weet immers als geen ander wat de laatste stand van de techniek is, heeft praktijkervaring en weet hoe je tot een goede aanvraag van offertes kan komen. Deskundige begeleiding bij grootschalige technische aanpassingen betaald zich zeker terug.